PICOVEND EZ SELF LC

Ce este acest dispozitiv?

Acest modul este un controller pregatit pentru a fi utilizat la constructia unui automat de tip token dispenser/change machine/bill breaker (automat distribuitor de fise sau automat de jetoane/schimbator de bani). Poate utiliza sisteme de plata MDB (numerar si card bancar) si un hopper ccTalk ce va distribui jetoane, monede sau suveniruri (medalii stantate pentru biective turistice sau discuri blank pentru aparate de tip penny-press). Jetoanele distribuite se pot folosi pentru sisteme de tip self service (spalatorie auto cu jeton, spalatorie de haine, kiddie rides, etc.). Monedele distribuite se pot folosi pentru carucioare in cazul supermarket-urilor.

De asemenea, controller-ul se poate utiliza pentru automate de suveniruri (medalii sau penny press) in cazul obiectivelor turistice.

Dispozitivul este pregatit pentru atasarea unui modul fiscal MDB care simuleaza un sistem cashless sau care are atasat un dispozitiv cashless.

In curand va fi disponibila si varianta cu card cu circuit inchis. Daca ai posibilitatea de a distribui carduri MIFARE pentru afacerea ta self-service, vei putea utiliza PICOVEND EZ STATIE DE INCARCARE pentru a permite clientilor sa isi alimenteze cardurile, ce vor putea fi utilizate apoi pentru plata serviciilor.

Acest dispozitiv este disponibil pentru comercializare. Contactati-ne pentru detalii comerciale


Cum functioneaza?

Foarte simplu, dupa ce configurezi parametrii de functionare ai dispozitivului, acesta este gata pentru a incepe sa distribuie jetoane, monede sau suveniruri.

De asemenea, dezvoltam si un modul de comunicatie pentru acest dispozitiv, care se va conecta la orice broker MQTT Mosquitto.


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie doar sa configurezi corect parametrii de functionare, sa atasezi sistemele de plata MDB si un hopper ccTalk si poti incepe sa vinzi imediat. Putem modifica fluxul operatiilor in concordanta cu specificatiile cerute de proiectul tau.


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, putem dezvolta, la cerere, firmware personalizat, potrivit pentru proiectul tau.


Resurse PICOVEND EZ SELF LITE

Aplicatie de configurare Android (v1.17) Descarca aplicatie Android
Manual placa Descarca manual