PICOVEND EZ MDB BRIDGE

Ce este acest dispozitiv?

Acest disozitiv este un modul electronic la care puteti conecta sisteme de plata MDB, pentru a gestiona un validator de bancnote/recycler, un acceptor de monede/changer si pana la doua sisteme de plata cashless (inclusiv cititoare de card bancar sau cititoare RFID, coduri de bare, etc.). Se poate conecta simultan atat la sisteme de plata MDB, cat si la un automat MDB pentru a simula un sistem de plata cashless. Dispozitivul se poate configura pentru a functiona doar ca master, doar ca slave sau in mod combinat. Este ideal pentru dezvoltarea de sisteme de telemetrie, sisteme de plata cashless, sisteme de verificare a varstei cumparatorului, etc.

Necesita cunostinte minimale despre cursul unei tranzactii cashles sau cash si nu necesita cunostinte avansate despre protocolul MDB, de asemenea, gestioneaza intern timing-urile, calculul CRC, etc.

Acest dispozitiv se poate utiliza impreuna cu unul sau mai multe module PICOVEND EZ ESP 8X (modul cu 8 relee), pentru a controla in mod direc pana la 64 de circuite electrice externe. De exemplu, cu un singur punct de plata, se pot controla pana la 64 de masini de spalat, kiddie rides, etc.

Putem livra acest produs cu trei versiuni diferite de firmware (doar master, doar slave sau combinat).

Dispozitivul este pregatit pentru comercializare. Contactati-ne pentru detalii comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, necesita o configurare initiala,conform cu modul de lucru dorit, dupa care se poate utiliza. Dispozitivul poate gestiona un validator de bancnote/recycler, un acceptor de monede/changer si pana la doua sisteme de plata cashless (suporta doar sisteme de plata cashless Level 2 si 3 si automate care suporta sisteme cashless Level 2 si 3). Suporta functie de revalue si always idle.

Simplifica la maximum dezvoltarea de sisteme de plata cashless MDB sau automate cu suport sisteme de plata MDB


Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic, trebuie doar sa configurezi corect parametrii de lucru si apoi poti incepe sa scrii aplicatia cu logica de business dorita de tine


Pot sa merg la un nivel mai jos?

Desigur, putem dezvolta periferice si module optionale pentru acest dispozitiv si putem crea firmware care sa urmareasca spcificatiile tale.


Resurse pentru PICOVEND EZ MDB BRIDGE

Utilizare in mod combinat (master and slave) Descarca manualul
Utilizare in modul master exclusiv Descarca manualul
Utilizare in modul slave exclusiv (cashless) Descarca manualul