PICOVEND EZ ESP8X modul relee

Ce este acest dispozitiv?

Acesta este un modul electronic cu 8 relee, ce poate fi utilizat pentru a controla 8 circuite externe.
Dispozitivul este un modul MDB slave ce poate ficontrolat fie prin comenzi trimise via USB sau prin comenzi primite de la un modul MDBmaster. Este echipat cu 8 relee cu contacte NO/NC.

Acest dispozitiv este disponibil pentru comercializare, ne puteti contacta pentru detaliile comerciale.


Cum functioneaza?

Foarte simplu, se conecteaza ca slave la modulul PICOVEND EZ MASTER si ofera posibilitatea de a controla 8 circuite electrice. In acest fel se poate realiza un sistem care poate gestiona sisteme de plata MDB (acceptor de monede, validator de bancnote si pana la doua dispozitive cashless), si, in acelasi timp, poate controla pana la 8 circuite electrice prin simpla conectare a ansmblului, prin USB, la un computer, la un modul Raspberry Pi sau compatibil, etc.
De asemenea, poate fi parte a unui sistem complet de self service (de exemplu o spalatorie auto self service operata cu numerar si/sau card bancar, atunci cand este conectat cu un modul PICOVEND EZ SELF LITE (in care s-a incarcat software-ul corespunzator). In aceasta configuratie se poate stabili cate un tarif/timp pentru fiecare dintre relee.

Ce trebuie sa fac?

Aproape nimic. Trebuie doar sa il conectezi la un modul PICOVEND EZ MASTER sau la un modul PICOVEND EZ SELF LITE pentru a putea controla pana la 8 circuite electrice.


Pot sa merg la un nivel mai jos pe protocol MDB?

Acest dispozitiv este destinat ca echipament optional pentru modulele PICOVEND EZ MASTER si PICOVEND EZ SELF LITE si funcvtioneaza doar cu software-ul pe care il furnizeaza societatea noastra.

La cerere putem dezvolta module aditionale sau putem modifica aplicatia software a acestul dispozitiv, pentru a corespunde specificatiilor proiectului tau.


Resurse pentru modulul PICOVEND EZ ESP 8X cu relee

Manual de utilizare (v1.00) Descarca manual